Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

DESPRE NOI

Călătoria m.brace începe cu o scânteie care se aprinde mai întâi în inima bijutierului. Apoi, treptat, își face loc în mintea sa. Devine inimă-gând, iar conturul pe care îl ia bijuteria, vorbește, fără a folosi cuvinte, despre magia creației. Drumul argintarului duce iubitorul prețiosului metal în lumea dragostei, a făuritorilor de vise. Vise care se împlinesc.

Pasiunea își pune amprenta pe degetele celui care crează iar acestea o imprimă în inelul, brățara ori colierul pe care-l vei purta.

Te vei aventura pe un drum de neuitat în timp ce-ți făuresc bijuteria talisman.

Universul îți învelește povestea în argint, iar m.brace o livrează.

Tu, doar trebuie să-ți imaginezi. Odată ce-ai făcut-o, ideea ta este deja aici și începe procesul de sculptură în ceară. Giuvaierele încep să manifeste viață. Pentru că argintul este atemporal, este energie creată în lumi de mult apuse și, da, este infuzat cu focurile de artificii ale universului. Miracolul este apoi turnat în bijuteria pe care o vei purta.

Aceasta înseamnă m.brace: talismane lucrate cu suflet.

COMFORT

Bijuteriile mbrace sunt mănușă pentru tine, confortul de a le purta este esențial pentru deciziile de design. Se echilibrează greutatea și dimensiunile astfel încât creația să devină parte din tine. Un talisman pe care să-l porţi oricând.

CONTRAST

Bijuteriile sunt definite de contrastul dintre alb și negru, dintre umbră și lumină. Vei vedea cum lumina se reflectă în puritatea argintului.

IMPERFECTIUNE

Bijuteriile mbrace combină perfecțiunea cu imperfecțiunea în meșteșug. Sunt suprafețe ciocănite și fațete șlefuite până aproape de perfecțiune. În același timp sunt și altele lăsate în curgerea argintiului. O mână va făuri naturalețea, cealaltă va tinde spre perfecțiune.

UNICITATE

Constatăm, inventăm, conectăm.

Suntem unici, uneltele noastre sunt unice, bijuteriile noastre sunt unice. Tu ești unic. Îți mulțumim că ești aici.

mbrace.ro bijuterii personalizate - despre noi
mbrace.ro bijuterii personalizate - despre noi
mbrace.ro bijuterii personalizate - despre noi