Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Instructiuni

PLATA
Plata se poate face in numerar (doar lei) la livrare sau cu cardul prin sistemul de plati securizate Euplatesc.ro

INTRETINERE

Te rugam, respecta-ti bijuteria si nu uita ca un inel nu se potriveste cu activitati fizice cum ar fi sportul sau gradinaritul. Te sfatuim sa depozitezi bijuteriile separat, astfel inca sa nu intre in contact intre ele in timpul transportului. Va recomandam sa nu le purtati in timpul somnului. Intotdeauna indepartati bijuteriile inainte sa intrati in piscina, dus sau mare. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

GARANTIE

Suntem mandri de bijuteriile noastre si avem inceredere sa oferim o garantie de 3 ani. Toate piesele sunt confectionate manual din aur sau argint si garantia se acorda din momentul achizitionarii cu conditia sa fie purtate cu grija si respectate regulile recomandate de m.brace
Daca se intampla sa se rupa/desfaca vreo piesa, o putem repara

MARIMI

Inelele sunt personalizate pentru a se potrivi cu dimensiunea degetului dumneavoastra sau a celui/celei pentru care comandati inelul. Este recomandat să obțineți dimensionarea profesională de către un bijutier local. Vă rugăm să vă asigurați de mărimea inelului înainte de a plasa o comandă. Benzile de inel mai late sunt măsurate de-a lungul marginii exterioare a inelului, mai degrabă decât în ​​centru, ceea ce face ca inelul să se potrivească puțin mai strâns decât o bandă subțire standard. Este recomandat să fiți dimensionat pentru stilul de inel pe care intenționați să îl cumpărați. Un bijutier local ar trebui să vă poată mări atât pentru benzile subțiri, cât și pentru cele mai groase.