Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

Politica retur

RETUR

Bijuteriile personalizate nu pot fi returnate.

Va rugam sa verificati dimensiunile solicitate cu mare atentie, priviti fotografiile si retineti faptul ca, datorita faptului ca sunt prelucrate manual in totalitate, produsul final poate fi usor diferit de cel din poza de prezentare.

Daca comandati un produs, acesta intra in productie imediat si va fi gata in cateva zile. Nu va putem returna banii sau schimba produsul, in cazul in care v-ati razgandit dar va stam la dispozitie pentru orice nelamurire aveti.
In cazul in care va acordam un retur, acesta nu va fi in bani ci in credit (fara costurile de transport). Adica veti putea comanda o alta bijuterie de pe platforma noastra.

Costurile de returnare a produsului apartin comparatorului si nu suntem responsabili pentru produsele care au fost pierdute sau deteriorate in cazul transportului de retur. In cazul in care acceptam returul, recomandarea noastra e sa asigurati produsul pentru orice eventualitate.

Daca produsul a fost deteriorat datorita neglijentei dumneavoastra, returul nu va fi acceptat, insa va putem ajuta sa ireparam, daca este posibil.